fredag 5 februari 2010

Trött..

Denna veckan har inte energin legat på topp precis..

Måndag, tisdag och onsdag var Tim hemma från skolan.
Och på onsdags kvällen åkte han till sin pappa. Lite tidigare denna gången då han skulle jobba helg. Så Tim kommer hem på lördag morgon igen. JIPPI! Så vi ska mysa till Melodifestivalen som han har längtat och längtat sååå mycket efter.

Har ett helt hus som måste städas och jag har ingen som helst ork..
Men det som känns positivt är att det i alla fall är jätte mycket snö ute och att den troligtvis kommer att ligga kvar även på sportlovet.

Ska försöka köpa lite nya blommor till fönsterna i köket idag.
Köpte nya när julgardinerna byttes ut men dom dog på en gång.
Typiskt..

Har prövat lite nya goda recept och håller för fulla muggar på att se över den ansträngda ekonomin inför sommaren..
Börjar troligen att jobba igen 24/8.

//Malin

3 kommentarer:

  1. varför så ansträngt inför sommaren...är inte vinterna värst för villaägare?

    SvaraRadera
  2. Oj vad länge du kommer ha varit hemma då Malin, vad lyxigt! Skönt för Nea att bli så stor när hon börjar dagis också. Då börjar August och hon på dagis samtidigt.

    Hoppas ni får en fin helg!

    Frida

    SvaraRadera
  3. Jessica.. Jo, visst är det värst på vintern egentligen. Men det har inte påverkat oss mer än vanligt då vi alltid lägger undan lika mycket pengar varje månad så att det täcker alla räkningar och div utgifter.. sommar som vinter. Det har varit mycket jobb med att få med alla delar / månad men jösses så skönt när det snurrar på. Däremot så är det ansträngt överhuvudtaget med det lilla som blir över till mat och nöje. Det jag menade var att pengarna ska räcka tills jag börjar jobba. och det hade varit skönt att inte behöva tänka på att man tar från matkassan varenda gång man köper en glass till barnen på sommaren. Ja, du förstår kanske!?!

    Frida.. Ja, det har varit jätte lyxigt faktiskt. Men jag har lite separationsångest måste jag erkänna. Tänker fortfarande varje dag på att vi höll på att förlora henne. Och det har sitt pris kan man verkligen säga att vara hemma så länge.. Det finns absolut inget utrymme för annat än räkningar, mat och kläder (mest till barnen). Men om jag hade kunnat så hade jag gått kvar hemma med barnen trots den strama ekonomin för det är det värt! =0)

    Trevlig helg till er båda med familjer!

    Kram Malin

    SvaraRadera