lördag 10 april 2010

Vi har besök..

Barnens farmor, Elisabeth är på besök och ser som vanligt till att mätta våra magar. Idag blir det kalkon med potatisgratäng, brysselkål, rödkål och sallad som hon just nu håller på med för fullt. Barnen skall till detta serveras Pommac och vi har smygbörjat att smutta på vinet som kommer serveras till.
Hon lagar alltid så god mat!

Tyvärr har Ove varit/är förkyld så han är kvar ute hos min mamma och Göte där dom alltid sover vid dessa besök, då Maja är allergisk mot deras lilla hund "Fiffi". Vi kände att det var lite onödigt att riskera smitta till Nea då hon för tillfället (peppar, peppar) är frisk.

Inatt har farmor sovit här hos oss. Barnen har njutit i fulla drag av den uppmärksamhet dom fått. Trots det idag bistra vädret så gick dom ut till Hagaparken för att leka alla utom jag, som passade på att städa å tvätta lite. Nea var svårast att få med sig hem då hon fått smak på att vara ute nu för tiden.

Efter maten ska alla barnen få sina super stora påskägg (bättre sent än aldrig) som barnens mormor har skickat med hit. Vi hade ju inga av de stora barnen över påsken så det fick bli nu istället. Tack till mormor!


//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar