onsdag 29 april 2009

Stenkoll på läget.. =0)

Nu i kväll har min absolut bästa vän i livet varit här med sin fru och fikat.. Jocke och Elin. Det är så otroligt sjukt eller komiskt, för det är ett år sedan vi satt ner på en fika så här. Visst har vi sprungit på varandra ute men det är inte samma sak.

Vi brukar prata och skoja om våran vänskap, att vi behöver inte ses så ofta för efter nån minut så känns det som vi aldrig varit ifrån varandra. Visst känner man att man inte riktigt hänger med i svängarna alltid men det gör inte så mycket. =0)

En gång för många år sedan så skickade jag ett sms till Jocke som vi fortfarande tycker beskriver vår vänskap väldigt bra..
-Vänner är som stjärnor.. Man ser dem inte alltid, men man vet att dom alltid finns där!

Idag när dom kom så säger Jocke att tack vare bloggen så har han hängt med i svängarna om vad som händer här hemma, därav titeln "Stenkoll på läget". Nu väntar vi bara på att dom ska ta tag i att starta en blogg *fniss*

Ja, det var jätte trevligt att träffa dom i alla fall..

Och vi säger grattis så klart för dom väntar tillökning!

//Malin

1 kommentar:

  1. Haha vad kul att bli kommenterad i er blogg.
    Någon blogg för våran del lär det nog inte bli på ett tag. Är helt enkelt för lat.... Ha det bra mina vänner så hörs vi eller syns på en kaffe eller öl,,,,, mvh och kram från fam sternefjord

    SvaraRadera