tisdag 3 augusti 2010

Sjukdomar och dåligt väder!

Kan bara känna vilken tur att vi inte hade en massa planer eller besök som skulle avhandlas under vår semester ihop. Maja fick diagnosen halsfluss och med sig kåvepenin hem.

Det var dubbla läkare som tog hand om barnen då Malin hade passat på att boka in en kontroll på Max också. Det togs en hel uppsjö med prover på Max och vi väntar svar tillbaka idag.

Det verkar som Hovshaga-vårdcentral inte har så gott ryckte inom branschen då alla läkare vi träffar och pratar med ber oss att sluta ta barnen dit. Ett tips till mamma Nadja kanske?

Extra pinsamt kan det vara när läkarna spärrade upp sina ögon när de fick se Max lilla rygg. Den är nämligen helt full med små ärr eftersom han kliat sönder sig själv när han var lite mindre av alla eksem. Men det kan ju inte läkaren här känna till, då det var första gången de såg honom. De syns extra tydligt nu när han är brun då de inte har något pigment kvar.

Vi har kontrollerat de andra barnen i halsen och idag så visade Max härligt vita prickar i halsen. Då är det bara Tim och Nea kvar som båda två är lite svullna i halsen men inga andra tydliga tecken. Vi får väl se...chansar på att det tar ca 2 dagar till sen blir det Tim och ytterligare någon dag och sen är det Nea. När vi vuxna får det vet jag inte....men det kommer väl när vi kan börja slappna av.

Nu har Malin precis pratat med vårdcentralen och skaffat en ny tid till Max. Strax efter så ringde även läkaren upp som det var tänkt. Men tyvärr hade det blivit fel på proverna och det var bra att vi hade fått tid idag. Då kommer de att ta om de prover som de behöver och han får en koll till. Förmodligen blir det lite kåvepenin eller amimox till honom?

Det dåliga vädret fortsätter och vi får det extra svårt att hitta på något kul alls med barnen.

Man börjar väl inse att det är rätt kört för den delen.

Vi får fokusera på att göra dem friska tills de ska åka hem till mamma igen.

Jippi!!!!! All lycka ska vi få!

//Micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar