fredag 8 januari 2010

Hej igen!

Nu gör vi ett nytt försök att börja med bloggen igen..
Hoppas, hoppas att jag inte "ger upp" för att det känns motigt ibland att sitta med detta. Det har hänt så himla mycket som hade varit kul att ha med här just för att det fungerar som en typ av dagbok som man dessutom kan dela med sig till de som är intresserade av vad som händer här i våran familj. Att kunna gå tillbaka och minnas det där som man så lätt "glömmer", både roliga och jobbiga stunder.

Efter en lång väntan och lite sjukdomar så kom äntligen Maja och Max i måndags och vi kunde dela ut deras julklappar. Det var väääldigt många och mer eller mindre alla blev succé så det var kul. Tyvärr blev det inte så många bilder i denna stund då all fokus låg på att dela ut klapparna till Maja och Max men även att hålla reda på en liten busig Nea som tyckte att det var kul att sätta sig uppe på julklapparna. Hmm..

Vi har hunnit med att grilla med barnen 2ggr. Åkt pulka och nån typ av pulkabräda. Tyvärr, eller hur man ska uttrycka det så var den där brädan så populär så den fick stanna hemma sista dagen. Barnen som inte satt på brädan stod stilla i backen och väntade istället för att passa på att åka lite pulka emellan varven vilket resulterade i att dom tjurade ganska mycket på varandra. Tro det eller ej.. men när brädan inte var med så skrattade dom mer i backen än dom gjort någon av de andra dagarna. Så, det enklaste är faktiskt det roligaste har vi verkligen erfarit vid ett antal tillfällen nu.

Igår kväll så åkte Maja och Max till sin mamma igen och Tim åkte till sin pappa, så nu är det bara lilla Nea med oss i helgen.
På måndag startar skolorna igen så då är det förskoleklass som gäller här. Det kommer nog bli tufft för alla barn att komma upp så tidigt efter en så lång ledighet som vi lyckats "lyxa" till det med precis som i fjol. (Jag var mammaledig då oxå) Misstänker att det inte blir någon långledighet nästa jul då jag oxå jobbar. Blir väl både dagis och fritids innan skolorna startar förmodar jag. Tim har i alla fall aldrig tidigare haft ledigt så här länge vid jularna när jag har jobbat.

//Malin

Maja, hur söt som helst! =0)


En ivrig Nea ville "hjälpa" till

Bland de första klapparna.. när dom var klara kunde man inte se golvet för allt papper. Helt galet skulle jag vilja påstå!

Tim

Familjen Axelsson/Sternefjord gjorde oss sällskap.
Bara lilla Liia som saknas på bild då hon ligger i sin vagn och sover.
Max äter korv så han nästan storknar =0)

Nea fullkomligt älskar smör

Nea som stolt visar sin mage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar