fredag 29 januari 2010

Ja så var det då äntligen fredag igen..
Maja och Max har kommit hit och alla barnen, även Tim var super trötta. Maja var så trött så hon satt och gäspade som bara den vid maten å var inte särskilt hungrig heller. Hon är annars den av de tre stora som brukar äta både två och tre portioner.

Men självklart måste dom få lite fredagsmys =0)
Så popcorn, saft och en ny film blev det.

Kan väl säga att det inte var någon av dem som protesterade särskilt högt när dom skull gå och lägga sig. Skönt! I vanliga fall brukar dom vara uppe lite längre på fredagar och lördagar men idag gick dom å la sig tidigt. kl. 20.10 låg alla barnen i säng. Dom var som sagt jätte trötta.

Våra planer för den här helgen är att försöka umgås så mycket vi bara kan.. Kanske låter lite konstigt, men kanske inte bry sig lika mycket om vardagsbestyren som man brukar och att bara vara vi.. som familj. Nog för att det är trevligt med vänner, släkt och besök (snälla ni ta inte illa vid er) men vi har så otroligt lite tid med Maja och Max och vill gärna få umgås med dom så mycket som möjligt när dom är här. Vi har knappt 2½ dag på oss att göra det varannan helg.

Hoppas, hoppas att det bara är falsk larm..
Tim kom en liten stund efter han lagt sig och ville att jag skulle ta tempen på honom då han kände sig illamående som han brukar göra vid feber. Jag proppsade på att det var blodsmaken från de tappade tänderna som gjorde honom illamående men gick med honom och tog tempen. Tyvärr visade den prick 38 (rumptemp) och han ville ligga kvar på toagolvet en stund. Men han knatade in till sitt rum efter ca 5min.

Som sagt.. hoppas hoppas!
Så att vi kan hitta på lite kul saker i helgen.

Fredagsmys med popcorn och film..

Maja tappade sin femte tand nu i veckan..
..den lilla gluggen nere till vänster.
Lägg märke till det lilla "riskornet" som är på väg ut där uppe.



Tim Tappade både nr 5 OCH 6 idag..
På denna bilden är precis 5:e tappad och man ser hur löst den 6:e sitter.

..och här är även den ute!

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar