söndag 17 januari 2010

Helgen..

Micke mådde lyckligtvis bättre i fredags än dagen innan så han kunde hämta Maja och Max. Dessutom fick vi besök av farfar Johan som hade fina julklappar med sig och alla blev nöjda och glada. Tack farfar!

Klapputdelning..



Det är bra med klappar som farfar måste hjälpa till med för då kan man få lite "egentid" med honom.
Lördag
Nea har inte riktigt tid att vänta på alla andra när vi ska bege oss till pulkabacken för att åka, men även grilla lite korv. Så innan vi ens har packat färdigt det vi ska ha med oss så börjar hon klä på sig. Här har hon som ni kanske kan se fått på sig sin halsduk som sitter vid bröstet istället för på halsen.. Raggsockar på trekvart och är på väg att ta på sig sin overall som en jacka. Ja, som hon håller på att ta av och på sina ytterkläder varje dag. Jag har alltid en jacka och thermobyxor i en korg på golvet som hon kan hämta när hon själv vill.

Maja och Max

Tim på snowboard

Maja på snowboard

Farfar, Max och Tim

Lite avslutningsbus med massor av kramar och skratt innan farfar begav sig hemåt.
Idag, söndag.. så har det inte hänt så jätte mycket faktiskt. Det har blåst hårda vindar utanför husknuten men inte hindrade det Micke, Maja, Max och Tim. Dom begav sig en liten runda till pulkabacken efter önskemål från Maja. Nea och jag stannade hemma då hon redan hade somnat när det bestämdes. Lite typiskt för det är ju alltid bra med lite frisk luft så hon hade ju kunnat sova i vagnen. Men, men.. Och typiskt nog så blev lilla Max sjuk ikväll i feber. 38.7.. så istället för att konka runt med honom tidigt i morgon så åkte Maja och Max hem till sin mamma redan ikväll. Hoppas att han kryar på sig fort.
//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar