söndag 1 februari 2009

Söndag

Till en början idag så var Tim bättre, ingen feber alls. Så Maja och Max var nog väldans glada att han orkade leka med dem igen. Däremot hade han åkt på en hemsk hosta.

Senare på eftermiddagen så kom febern tillbaka men inte lika hög som igår, tack å lov!

Max bestämde sig på eftermiddagen för att han ville åka hem till mamma. Det har varit lite jobbigt för honom att vara här ett tag nu, och vill han åka hem så ska han klart få det. Maja ville däremot stanna kvar. =) Så Micke körde hem Max och fick då oxå hämta Tims penicillin i Växjö, för apoteket i Alvesta är inte öppet på söndagar. Där fick han sitta och vänta, för läkaren hade missat igår att lägga in receptet. Det var ett himla hej och hå, men tillslut fick han medicinen med sig.

När det blev dags för kvällsmat orkade inte Tim vara uppe mer så han ville gå å lägga sig för natten, med tom mage.

Efter kvällsmaten fick Maja duscha, sen spelade hon X-box med Micke. Det är nog bland det roligaste barnen vet.. X-box.

Vad som är ännu roligare är att Maja ikväll bad om att få stanna kvar här i morgon oxå. Hon ville vara hemma här och leka med Tim. Det var ok med mamma Nadja och Tim ska ju inte till förskolan heller eftersom han inte är frisk än. Maja tycker att det är väldigt skönt att slippa Max lite. Och jag förstår henne, för han är hack i häl på henne hela tiden och ska göra precis som hon. Kan bli väldigt påfrestande i längden.

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar