onsdag 28 januari 2009

Förskoleklass

Tim ska ju börja i förskoleklass till hösten så idag har jag ringt till rektorn på Prästängsskolan för att göra en förfrågan som det så fint hette, på ifall Tim kunde få gå där istället för på Grönkullaskolan. För tyvärr så tillhör vi Grönkulla. Det är ungefär lika långt till skolorna men han känner inte någon där. Däremot finns det massor med barn som han känner på Prästängen. Så nu ikväll ska vi skriva ett brev som ska skickas till barn och ungdoms förvaltningen, så ska det skickas runt till lite olika folk för godkännande.. så får vi se om vi får igenom det. Hoppas!

Ikväll har Tim varit på gympa och det hade gått jätte bra. Det var väldans kul att höra. Fröken hade inte behövt säga till honom en enda gång ens sa han. =) Han brukar nämligen vara ganska busig där.

Efter dusch och kvällsmat så fick Tim lite kvalitetstid med Micke som har varit borta till sent både måndag och tisdag. Det var väldigt välbehövligt för gossen, som har längtat sååååå mycket efter "sin Micke".

Hoppas på lite mer sömn i natt..

//Malin

1 kommentar:

  1. Hm..prata med förskollärarna på förskolan, jag tror att de har nått att säga till om. Sen verkar det ju konstigt..alla skolor vill ju ha elever eftersom man går x antal tusen för varje elev som börjar på skolan. Är det så att den skolan är mycket populärare än den som ni hör till...kanske så att de utan problem får fulla klasser?

    SvaraRadera