tisdag 20 januari 2009

Förkylda..

Max verkade fortfarande inte pigg när han åkte till mamma igår morse. Han fick i söndags åka till vårdcentralen och lämna kiss då vi misstänkte att han fått urinvägs infektion. Stackaren sprang på toa och försökte kissa ungefär var 5-10 minut hela lördagen och hela söndagen. Hade feber och på detta så blev han snuvig oxå. Men det visade inget på proverna där, men skulle ändå skickas iväg på vidare koll. Däremot var han väldigt trång vid kissen så man får kolla vidare om det kanske krävs en liten operation.

Majas hosta trodde vi först hade försvunnit på söndagen men framåt eftermiddagen satte den igång igen. Sen började även Tim att hosta rejält. Hans feber var borta igår men är tillbaka idag. Och dessutom har han oxå blivit snuvig nu då.

Igår började jag må skit dåligt med svid bak i näsan och var jätte hängig, fick dessutom feber. Micke kom hem från jobbet och mådde jätte dåligt han oxå. Så nu har alla blivit sjuka utom Nea. Hoppas verkligen att hon klarar sig.

Vi hade knappt räknat med annat än detta.. Barnen har börjat i förskolorna igen efter julledigheterna och drar på sig en massa baciller, som vi sen mixar ihop här hemma varannan helg. =)

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar