fredag 23 januari 2009

Fredag..

Så, nu har vi börjat plocka ner julen här hemma hos oss. (det du Jessica..) Vi är väldigt förälskade i det här med julen/julsakerna och vill njuta så länge som möjligt. Däremot hade vi väl kanske inte tänkt oss ända tills nu. Vi skulle ha börjat i förra helgen men blev ju drabbade av lite sjukdomar och har varit dåliga hela veckan, så jag har helt enkelt inte orkat.

Nu kommer bara kampen med Tim (precis som varje år) om att plocka undan allt.. Igår plockade han och jag ner pyntet från plastgranen och tårarna kom när han skulle ställa undan tomten.
-Vi ses nästa år.., sa han och kramade tomten medan tårarna rann ner för kinderna.
-Varför måste vi plocka undan alla julsakerna?
-Du får nog vara glad att du fått ha dem kvar så här länge.. vi får nog snart böter om vi inte plockar ner dem sa jag. Då kom där ett litet leende igen.

Idag fick vi ett spontant besök av vår käre vän Lollo. Det var trevligt. Fast det var allt lite synd om henne.. Hon var alldeles svullen vid foten och hoppade på kryckor. Stackaren har åkt på en inflammation.

Tim har åkt till sin pappa idag och kommer hem på söndag kväll igen. Han har kämpat både igår och idag med att pyssla presenter och slå in dem till sin pappa som har fyllt år och dom ska ha kalas i morgon. Hoppas att han är tillräckligt pigg då, för kalas är nog bland det bästa han vet.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på en film. Skulle bara haft en STOR skål med godis.. Men lite popcorn och läsk är inte så dumt heller!

//Malin

1 kommentar: