tisdag 6 januari 2009

Pulka med morfar

Jaha, det blev inte någon dålig dag idag heller, snön ligger kvar och en liten bit under nollan håller temperaturen sig. Detta gjorde det möjligt för oss att även idag ta oss bort till den lilla men väldigt roliga backen som inte ligger så himla långt från huset.

Idag följde även Morfar, Carola, Hampus och Alice med ut. Det blev grillning över öppen eld vid backen, av korv med bröd och en och annan vante kanske...Det är så här det ska vara när det är vinter. Det blir så mycket roligare då! Nu har de dessutom lovat att det ska komma mer snö inatt, vilket många av oss tycker är bra! (kanske inte morfar? då han måste jobba en aning tidigare med skottning!)

Sen har ju verkligheten kommit ikapp en nu när man äntligen har lyckats vända på dygnet. Imorgon börjar jobbet! Vi får hoppas att det blir en mjukare start, fast jag har tokmycket att göra klart detta året! Men som läget är nu ska man väl vara glad att det finns ett jobb att återgå till överhuvudtaget. Sen får vi se hur det går med mitt egna.....

//micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar