måndag 8 augusti 2011

I fredags!

I fredags var det en riktig tråkdag, om jag minns rätt..
När vi hade ätit frukost så hörde vi sirener och ser en brandbil som susar förbi. Det är inget ovanligt då vi bor vid en tungt trafikerad väg. Men idag hörs det annorlunda och när vi tittar ut igen så kommer den tillbaka och stannar utanför huset på andra sidan vägen. Hjälp, vad händer där då??
Barnen (och jag) tycker att det är super spännande så vi springer upp på övervåningen för att se lite bättre. Vi ser ingen rök så jag misstänker att det är en ambulans på väg, och mycket riktigt..

Det tog en liten stund inne huset och sen åkte brandbilen igen. Strax därefter kom en ambulanskille ut med en lite kille 1-2 år gammal på armen och mamman med skötvästa? efter. Lillkillen såg pigg ut så vi kunde andas ut.

Vi lunchade nere hos Carola på Rote 126 och åkte sen vidare till Växjö. Chansade på att Biltema kanske hade filter till vår pool som vi inte har hittat någonstans på sista tiden och det hade dom minsann :)

Jag tvättade och plockade..IGEN och sen fick vi besök av Lollo som vi inte har träffat på länge. Micke åkte iväg för att handla, dels till kvällsmaten men oxå inför resan vi skulle göra på lördagen ;)

Helmersson kom förbi som hastigast för att hjälpa oss med gräsklipparen som har strulat igen. *mutter*


Satt i husvagnen en sväng för att mysa. Drack kaffe och saft där ute :)
//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar