tisdag 16 augusti 2011

Vabbar

Som jag skrev i förgår så hade Nea feber när vi kom hem från kalaset så jag är hemma med henne. Igår kom inte febern förrän på kvällen igen.. men hon klagade redan på morgonen att hon hade ont i fötterna och att hon hade feber "här" sa hon och höll sig för huvudet. Allmän sjukkänsla skulle jag nog kalla det. Hon var hyfsat pigg men man ser det där glåmiga runt ögonen.

Här målar hon med vattenfärger efter att ha ritat teckning till pappa och slagit in i presentpapper. Så det var lite pysslande på den här lilla damen igår. 

Till kvällsmat lagade jag älgstek med potatis, morötter och sås och himmel vad ungen åt. Det var potatis, morötter och sås i flera omgångar. Köttet däremot stod hon över.

På kvällen var det himla svårt att komma till ro och somna för henne, trots att hon inte hade sovit något på dagen. Det märks väldigt väl att det inte är riktigt ok med henne.

Hittills idag så verkar hon pigg och har inte klagat på varken fötter eller huvud, så nu håller vi tummarna att det är bättre med henne.

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar