tisdag 18 januari 2011

Stort behov av ny inredning till badrummet

Mums..
Idag hade jag ingen lust att laga mat och rotade i frysen efter nåt. Jag hittade kålpudding som vi fått utav min mamma inför julen och det är ju verkligen perfekt för såna här dagar när orken inte räcker till. In i ugnen och skala lite potatis och morötter sen sköter det sig i princip självt.

Jag håller tummarna hårt nu, för Nea börjar bete sig som om hon är på väg att bli sjuk hon oxå.

Tim hostar på och har huvudvärk av och till. Antingen är det för att han hostat så mycket eller har det börjat sätta sig i bihålorna då han fortfarande är täppt och kräver nässpray med jämna mellanrum.

Har ikväll suttit och kollat Ikeas sida på nätet för ny badrumsinredning. Den vi har nu "vittrar" sönder. Det har varit alldeles för många gånger som de tidigare ägarna inte suttit ner i badkaret när de duschat för att idioten som renoverade badrummet glömde göra ett fall till brunnen, så det rinner rätt ut på golvet om man står upp.

Detta visste vi när vi köpte huset så det är inget vi kan bråka om.
Men det är störande!

Dessutom saknas en utav spegeldörrarna som tydligen hade gått i kras och en av lådorna saknar framsida (men den är det jag som har sabbat).

Men titta här..
Ja, som ni ser är det inte så vackert eller fräscht precis.. och det måste åtgärdas nu. Vi kommer ju aldrig att förlåta oss själva om det rasar i hop på våra älskade barn.

Och så här såg vi inte att det såg ut när vi köpte huset så klart. Längst ner har det suttit kakel runt om som vi slet bort när det läckte från kranen för oss då en packning hade gått sönder. Vi hade ändå tänkt byta inredning och tyckte att det är bättre att se till att det blir torrt där under så länge. Och vilken tur att vi gjorde så för annars hade vi aldrig vetat hur illa det var.
Tur i oturen helt enkelt.

Så till helgen ska vi äntligen ta tag i det här och blir med det tvungna att åka till Ikea.. Igen! *pust*

Nu ska jag sova!

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar