söndag 2 januari 2011

Nytt år och sjukstuga!

Gott nytt år! ..eller??

Vi firade vårat nyår som vanligt hos mamma och Göte och detta året var även deras grannar Mia och Lasse med. Vi hade det jätte trevligt och fick sååå god mat.

MEN.. jag var super förkyld och Micke gjorde sitt bästa för att kämpa emot sin förkylning som oxå bara blev värre. Nea var vi inne med på lasarettet på onsdagseftermiddagen då hon klagade på sina öron igen så hon går på penicillin. Tim som skulle passa på att sova hos mormor och Göte lite på jullovet kräktes där på natten till torsdagen.

Man bara skrattar och tänker att detta är ju f-n inte sant!!!!

Idag skulle vi äntligen ha träffat Maja och Max som skulle få sina julklappar.
Vi firade inte med dem på julafton detta året (fast det var våran tur) eftersom vi prövar att Max kommer bara över dagen nu (vilket fungerade super bra förresten ) så blev det oerhört hattigt för barnen som skulle åka hit och dit på julaftonen. Det blev helt enkelt bäst att vara med mamma hela tiden istället då dom skulle åka runt till två ställen i sin tur.

Det var så längesen vi träffade dom nu för helgen innan jul när dom skulle komma hit så blev Maja kräksjuk varpå hon fick öroninflammation. Stackars gumman..
Och nu idag när det äntligen var dags att träffas igen så är Micke skit sjuk. Han har hög feber, snorig och hostig.

Vi längtar oerhört efter de små trollen nu!!!

2010 var ett riktigt skit år för oss så nu håller jag tummarna allt vad jag kan att detta året ska bli ett bra år. (det har dock inte startat så bra)

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar