torsdag 6 januari 2011

Jul igen!

Ja, idag har vi haft jul igen..
Vi har äntligen firat jul med Maja & Max!

Men för ett ögonblick i morse trodde jag att vi inte skulle få se dem idag heller, för fy tusan vad det snöade ute när Micke skulle hämta barnen. Det måste ha kommit 10-15 cm snö och han fick börja med att skotta sig fram till bilen. Han körde fram bilen framför huset för att lasta in bilstolarna och när han skulle köra iväg kom han varken framåt eller bakåt först. Men efter mycket envishet kom han iväg och jag var jätte orolig över hur det skulle gå att köra. Han rapporterade under färden att vägarna var skit jobbiga och att ALLA körde sakta i alla fall.

Tim som stod uppe och spanade efter dem i fönstret kom sen springandes och ropade att Micke har kört fast med bilen ute vid stora vägen. Och det stämde.. Han kom inte över vallen som plogbilen hade "fixat" så fint. Han fick köra ett par varv här i Alvesta innan kusten blev klar och han kunde ta fart över vallen.

Efter att Maja & Max hade tittat på sitt nya rum så hade vi julklappsutdelning.

Tyvärr så är barnen ganska mättade av julklappar efter att fira på så många ställen som dom får göra, alla våra barn. Det var långt ifrån alla sakerna som packades upp ur sina kartonger. Andra orsaker är givetvis att det var jätte länge sedan dom var här så det var kul att leka med Tim och Nea igen och dom hade fått ett nytt rum att utforska. I vilket fall som helst var det härligt att träffa dom igen.


Maja & Max's julklappar

Tim hjälpte till att dela ut dem


En mycket avundsjuk liten Nea
(hon ville oxå ha paket igen)

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar