lördag 26 mars 2011

Lördag

Idag var vi å körde fyrhjuling med Maja, Max och Nea medan Tim var på kalas. Min pappa och lillasyster Alice var också med. Max provade en snabbis att köra fyrhjuling men fann det inte alls lika roligt som första gången han körde och ville inte köra mer. Han blev då erbjuden att köra den stora grävmaskinen men avböjde det också.

Men efter lite tjat från oss så gick han till slut med på att köra den lilla grävmaskinen. Tänk vad du kan berätta för mamma och Mattias sen, sa vi.. att DU har kört en grävmaskin. Då drog han på smilbanden och hoppade upp.
Oj, vad han var stolt sen. Han körde säkert en halvtimma, om det räcker.



Maja blev modigare och modigare ju längre tiden gick och tillslut kom det en och annan sladd från henne oxå på fyrhjulingen. Alice kör nämligen så det ryker om att ;)

Nea som älskar att åka fyrhjuling fick åka många varv tillsammans med Maja. Tänk vad bra det kan vara att ha en storasyster.






Max

Max och Benge

Alice

Maja

Maja och Nea

En otålig Nea som väntar på att få åka med Maja, igen! =)

Ikväll har vi ätit tacos och sen fick barnen lite chips, popcorn och lördagsgodis till en film. Jag badade Nea under tiden och nu är det dags för hemfärd för Maja och Max.

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar